Hei! Det er jeg som er Nadia - trynet bak Canonen, og Hjertejubel foto.

 

I 2016 begynte kameraet mitt på sneaky vis å ta meg plasser. Sann helt bokstavelig. Litt utav det blå så befant jeg meg hjemme i stuer som jeg ellers ikke hadde besøkt, midt i bryllupsfester hvor jeg ikke var på gjestelisten og ute i skauen sammen med småspente foreldre og kidsa deres som jeg har lært å vinne tilliten til med fjaseri, heliumsballonger og, when all else fails, såpebobler i fleng.

Jeg var i et soverom med en superheit bride-to-be en gang, og en annen gang var jeg på et sykehjem for å forevige bikini- og fjærkledde spanske festivalbabes + stjernene i øynene til pasientene som bodde der. Jeg har vadet i en elv og badet i en pytt for å ta bildene til MaritParits bok "Hekling for Alle", jeg har vært i vielser under åpen himmel og jeg sett ett brudepar som skålte med vinbegrene til selveste Keiser Wilhelm sjæl, og det attpåtil i et hotell som spøker. Uansett hvor kameraet mitt tar meg med, og hvem eller hva som måtte befinne seg i skuddlinjen, så er det en hovedfeel som alltid utgjør essensen i det hele.Amour. Love. Kjærleiken!Visjonen og målet mitt er å lokke frem en jordnær, trygg og jovial atmosfære som så deilig lar seg oversette til ektefølte øyeblikk. At kids får være kids og at nygifte får kline i vei. Om de vil. Eller ta en liten powernap i baksetet etter vielsen. Eller en liten snartur innom drive thru´en på Burger King. Eller stå i hverandres armer på en fjelltopp med en varm bris i sløret og røsslyng i skoen. Either way, I got your back. Det er når skuldrene senkes at magien virkelig skjer.

 Så, hvordan vet vi at vi er riktige for hverandre, du og jeg? Reach out! Jeg er himla lett å finne. Ta kontakt med meg på telefon, facebook, mail, eller via kontaktskjemaet eller chat-funksjonen her på hjemmesiden min (se under fanen "priser og kontakt" i hovedmenyen), så starter vi fra der. 

"Vi er svært fornøyde med å ha valgt Nadia til vår bryllupsfotograf. Hun er profesjonell, positiv, har mange gode ideer og er rett og slett et herlig og behagelig vesen å være rundt! Anbefaler henne på det sterkeste, og vil absolutt kontakte henne ved senere anledninger! 10/10"
- Anette

 

 


"Nadia forstod veldig fort hva vi var ute etter av type bilder, og hun var veldig dyktig til å bare «være i kulissene» under hele bryllupet vårt. Utrolig gode øyeblikksbilder, og fotografen har virkelig et godt øye for detaljer!"
- Beate

 

 


"Vi var så heldig å fikk ha Hjertejubel foto som vår fotograf på den store dagen! Tross dårlig vær, har hun klart å bruke det til sin fordel og fått til kjempeflotte bilder av oss, familie og venner! Artig fotograf, effektiv og full kontroll! Takk!"
- Andreas

 

 


"Hærlig å ta bilder med Nadia! Jeg vil anbefale alle, både kjente og ukjente å ta seg noen timer med Nadia bak kameraet, det vil nok resultere i fantastiske bilder <3 Har tatt både nyfødt-, 1årsfoto og familiefoto og er veldig fornøyd med bilda! Nadia er profesjonell og tar seg tid, har aldri følt at hun har stresset med å bli ferdig- det hjelper godt på med små unger som skal fotograferes. Anbefales på det sterkeste!
-  Anne

"Anbefaler Nadia på det varmeste! Hun fotograferte jenta vår når hun var fire måneder gammel og vi er SÅ fornøyde med resultatet. Selve fotograferingen var også en veldig fin opplevelse. Hun kom hjem til oss, og det føltes aldri stressende da hun hadde satt av rikelig med tid. Nadia er profesjonell, kreativ, utrolig dyktig og rett og slett herlig å være rundt. Kommer definitivt til å bruke henne igjen!"
- Hanne

"Har tatt både nyfødt , 1 års og søskenfotografering hos Hjertejubel. Kjempe livlig og dyktig fotograf som barna liker med en gang, slik de føler seg trygge og kan ha det artig foran kamera, og dette synest virkelig på de fantastiske bildene! Anbefales virkelig! Kjempeflott resultat vær gang, og skulle det være noe, så er servicen tipp topp!"

- Sandra

"Vi har benyttet Hjertejubel foto til både bryllup og babyfotografering og vi er kjempefornøyde. Utrolig imøtekommende, med gode ideer og forslag! Rett og slett helt fantastisk!"
- Trond

"Vil anbefale Nadia på det varmeste <3 Utrolig behagelig stemning under fotograferingen, barna koste seg! Rask levering av bildene og kjempefint resultat"
-Henriette

"Anbefaler Nadia på det varmeste!! Rolig og naturlig, fikk fort tillitt til 5 åringen vår! Utrolig rask redigering og vi er mer enn fornøyd med bildene!! Takk for en super fotoshoot!!"
- Linda

(Psst... om du vil lese flere fine ord fra mine tidligere kunder, så kan du trykke her

  • Facebook - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Nadia Bouhafs - hjertejubel foto